Turgut Torunoğulları 1980 yılında 21 yaşındayken Kars’tan Hollanda’ya gelen Torunoğulları, 8 yıl boyunca Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (Deik) Avrupa Komite Başkanlığı ve Hollanda Türk İş Adamları Derneği’nin (HOTİAD) başkanlığını yürüttü.

 

 

 

 

 

Edelstaal Group Smtronic ve Orka Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, “Geride bıraktığımız 2020’nin turizm sektörü açısından kötü bir yıl olduğunu söyleyerek, 2021 yılı için ise endişelerinin devam ettiğini. 2021 yılı hepimiz için önemli bir umut yılı olacak. Hotellerimizde hazırlıklarımız Temizlik, hijyen kuralları ve uygulamalarımızla sezonu bekliyoruz. Yabancı turist tercihini Türkiye’den yana kullanacak. Avrupa ülkeleri her ne kadar vatandaşlarının tercihine baskı yapsa da yabancı turistler her şekilde ülkemizi tercih ediyorlar. Çünkü, fiyat politikamız çok ucuz, temizlik ve hijyen muhteşem bir noktada, sahillerimiz çok güzel, otellerimiz çok yeni ve üst düzey bir mimari ile inşa edildi.  2021 yılı hepimiz için önemli bir umut yılı olacak. Buna hazırlıklıyız. Temizlik, hijyen kuralları ve uygulamalarımızla sezonu bekliyoruz. Yabancı turist tercihini Türkiye’den yana kullanacak. Çünkü sahillerimiz çok güzel, otellerimiz çok yeni ve üst düzey bir mimari ile inşa edildi.  

Torunoğulları ailesi olarak Simtronic tencere markasını dünyada güvenilir marka haline getirdik, Avrupa’nın tamamında 600’e yakın pazarlamacımız bulunmaktadır.

Edelstaal Group Simtronic Celik tencere mutfak malzemeleri, şirketimizin ana merkezi Hollanda’nın Den Bosch şehrindedir. Şirketlerimizin çoğunun Avrupa’da olmasından dolayı çok sayıda yabancı yatırımcıyı Türkiye’de yatırım yapmaya teşvik ediyoruz, Türkiye ekonomide ve turizmde yıldızı parlayan güvenilir ülkeler arasındadır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Haber Mustafa Koyuncu / Hollanda

Tags: Turgut Torunoğulları’na Kültür ve Turizm Elçiliği Beratı Verildi