Avusturya'ın İnnsbruck kentinde yaşayan 70 yaşındaki bir gurbetçinin Türkiye’de hatırı sayılır sayıda arsa, ev ve apartman dairesi gibi gayrimenkul sahibi ooldu halde  Tirol kentinde  yıllarca sosyal yardım aldığı ve bunu sakladığı bir tanıdığı tarafından ihbar edildi.

Şahıs, özellikle 2008-2017 tarihleri arasında  kira yardımına başvurmak, mülklerini ve Türkiye’de uzun süreli kalışlarını yetkililerden saklamakla suçlanıyor.

İddiaya göre şahsın 5 haneli avrro miktarında haksız yere kira yardımı aldığı söylendiği, suçlamaları kabul etmeyen 70 yaşındaki adamın kendisini ihbar eden kadının evine giderek kadını ‘öldürmekle’ tehdit ettiği belirtildi.Olay hakkında savcılık ve poliscekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Haber: Silayolu.com
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.