Haber Mustafa Koyuncu Den Bosch

Orka Holding & Mado Icon & BigChef Cafe & Brasserie Ortaklığı Avrupa’da Hız Kesmeden Büyüyor.

Hollanda’da Merkezi Den Bosch şehrinde bulunan Edelstaal İntenational Smtronic Mutfak aletleri şirketinin toplantı salonunda yapılan ortaklık anlaşmasında hazır bulunan Edelstaal İnternational Simtronic Orka Hotels yönetim kurulu başkanı Turgut Torunoğulları ve bu şirketlerin CEO’su Ertan Torunoğulları, Big Chefs Cafe & Brasserie yönetim kurulu başkanı, müteahhitler, mimarlar ve mühendislerle birlikte avukat İsmet Özkara nezaretinde Avrupa’da birlikte yatırımlar yapmak için ortaklık anlaşması imzaladılar.

Turgut Torunoğulları imzalama töreni sonrası yaptığı konuşmada, “Avrupa’daki kazandıklarımızla Türkiye’ye ve Avrupa’ya büyük yatırımlar yaparak yeni projelerimizle, ortaklarımızla hefeflerimizi büyütmeyi düşünüyoruz. Türkiye turizminde Orka Hotelleri güvenilir markasıyla hizmet vererek Türkiye ekonimisine katkı sağlamaktadır. İnşaat sektöründe yaptığımız villalar göz kamaştırıyor, Memleketimiz Kars şehrinde Katarina köşkü aslına uygun yapılacak müze tolantı salonları hotelle birlikde en kısa zamanda hizmete sunulacaktır. Ortaklarımızın bizlere güveninin tam olmasından gurur duydum. Gün geçtikçe daha büyük hedeflerle büyümek bizleri onurlandıryor” dedi.

Ertan Torunoğulları, “Hollanda merkezli Edelstaal İnternational Simtronic tencere markamızla Torunoğulları ailesi olarak başladığımız şirketimizde bugün itibariyle 800’e yakın satış elemanımız bulunmaktadır. Avrupa’da sağladığımız güveni Türk ekonomisine güvenerek turizm ve inşaat sektörüne yaptığımız yatırımlarla Türkiye’de de sağlamış bulunmaktayız. Bu sebeple yaptığımız ortaklıklar Mado, İcon, Big Chef Cafe Restaurant gibi kuruluşlarla Avrupa’da da şubeler açarak büyümeyi düşünüyoruz” dedi.

Abdurrahman Özyavaş, Big Chef yurtdışı büyüme direktörü,” Türkiye’de 78 şubesi bulunan  Big Chefs Cafe & Brasserie toplamda 3500’e yakın çalışanı bulunmaktadır. Hedeflerimizi büyüterek son yıllarda yurtdışına da açılmaktayız. Torunoğulları ailesine güvenimiz tam olmasından dolayı Benelux ülkelerine yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Bugün Turgut Torunoğulları, Ertan Torunoğulları ile birlikte anlaşma imzalarımızı atmış bulunmaktayız. Markalaşmak çok önemlidir. Bu markalar hijyene ve kaliteye  önem vererek insanların güvenini kazanmıştır. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmamak için kaliteye önem veriyoruz. Ortaklığımız hayırlı olsun” dedi.

Türkiye’de yeme & içme sektörünün en önemli markası olan Mado Icon - BigChefs, Avrupa’da büyümeye devam ediyor. Avrupa’nın önemli şehirlerinde hızla yeni şubeler açan Mado Icon - BigChefs, artık Belçika’da!

Dünyanın en çok turist çeken ve sevilen şehirlerinde açılan şubelerinde Türk misafirperverliği ile ziyaretçilerini ağırlayan BigChefs, son olarak Belçika’da! Belçika’nın en değerli gruplarından olan Orka Holding’le Belçika’ya adım atan BigChefs, firma ile 3 yeni şube için el sıkıştı imzalar atıldı.

Haziran ayında iki grubun karşılıklı imzası ile resmileşen süreçte ilk BigChefs, 2022 sonuna kadar hayata geçecek. Avrupa’daki hızını Orka Holding tecrübesiyle güçlendiren Mado Icon - BigChefs markasının Belçika’daki ilk durağı ise Antwerp olacak.

Cafe&Brasserie konseptiyle misafirlerini ağırlayan BigChefs, Türk misafirperverliğini dünyaya tanıtırken, konumlandığı ülkelerin yerel tatlarına da BigChefs yorumu katıyor.