Gurbetçi magandanın saldırısına uğrayan Gökdeniz Turan, yaşadıklarını anlattı. Turan, "Para teklif ettiler" dedi.Hollanda’da yaşadığı öğrenilen gurbetçinin trafikte saldırdığı sürücü Gökdeniz Turan, sosyal medyada yayınlanan bir paylaşımla, o gün neler olduğunu aktardı.

 

 

Gökdeniz Turan yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“22 Aralık Cuma günü ortalama saat 2.20 sularında, Çatalca Askerlik Şubesi’nden Beylikdüzü’nde bulunan evime doğru gidiyordum. Ben sol şeritteyim önümde iki tane araç var. Ortalama 50 55 kilometre hızla gidiyorum. Sağ şeritte ise baya yavaş giden bir tır var ve bu tırın arkasında bir BMW sürüsü var. Bakıyorum ki BMW sürücüsü yavaş yavaş benim şeride doğru geliyor. Benim şeride doğru geldiğini gördüğüm gibi direk kornaya basıyorum. Aniden aracıyla slalom yapmaya başlıyor. Yani beni zorla sıkıştırıp yavaşlatmak istiyor. Aslında sürücüsü bunu arttırıyor ve arabamın sağ ön çamurluk tampon kısmına çarpıyor kendi aracının arka kısmıyla. Tabi bu çarpmanın sonucunda ben hemen frene basıyorum duruyorum, Beyefendi işte sizin o videoda gördüğünüz, yani saldırı mı desem, sinir atma mı desem işlemlerini gerçekleştiriyor. Sonra aracına biniyor. Aracına bindikten sonra ben bir hasarı kontrol etmek amacıyla, ortalama 50 100 metre ileride bir Opet benzinliğe var, Opet benzinliğe gidiyorum tam girişine çekiyorum arabayı.

Tam arabadan inecek bir bakıyorum ve BMW sürücüsü tekrar geliyor. O bana kimliğinin önlü arkalı resmini gönderiyor, pasaportunun resmini gönderiyor.”

 

 

“Bilerek çarpmış”

“Ondan sonra ben videoda iken bilerek benim önüme kırdığını bilerek, çarptığını bilerek yaptığını söylüyor. Bir de nasihat veriyor bana. Ya ben böyle böyle bir insan hayatımda görmedim. Bana ilk başta şey diyor, işte karakola gidelim, karakola gidelim diyor. Ben tamam hadi gidelim diyorum bunu dediğim gibi de bir saatlik bir işim var orada görüşürüz, karakola bir saat sonra geleceğim diyor.”“Şikayetimden vazgeçmem için para teklif ettiler”

Bir telefon geliyor bana. Bu telefonu açtığım zaman Şarköy de esnaf olan bir dayısı olduğunu söylüyor. Yani bir arabuluculuk için yardımcı olmaya beni aradığını söylüyor. Beyefendi bana normalde oluşan hasarın 4 katını ödeyeceğini, sadece benim şikayette bulunmama mani istediğini söylüyor.

 

“Polise, arabanın yurtdışına çıktığını söylediler”

“Ben ifademi vermeden önce komiser bey dayısını telefonla arıyor. Arayıp yeğeninin işte karakola gelip ifade vermesi gerektiğini, yoksa yakalama kararı çıkartacağını söylüyor. Dayısının dediği şey şu an yeğenim yurt dışında Türkiye de değil, bu yüzden gelemeyecek diyor, iki buçuk saat geçmiş. Hani hemen yurt dışına mı kaçtı yani bu adam? Aracın nerede olduğuna bakıyorlar ve baktıkları zamanda aracın hala Türkiye’de olduğunu ve Türkiye’den çıkmadığını fark ediyorlar.”

 

Neler olmuştu?

Gurbetçi bir şehir magandası, İstanbul’da trafikte tartıştığı sürücünün aracını yumrukladı. 22 Aralık’ta gerçekleşen olayda, Gökdeniz Turan adlı sürücü aracının kapılarını kilitleyip camlarını açmayarak, gurbetçi maganda tarafından saldırıya uğradığı anları cep telefonuyla kaydetti. Öfkeli saldırganın küfür ve hakaretler savurarak aracının camlarını yumruklamasını kaydeden Turan’ın bu görüntüleri sosyal medyada paylaşması ardından saldırı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kaynak: Panorana-news.de