Olay, pazartesi sabaha karşı 03.00 sularında Solingen kenti Grünewalder Straße'de yaşandı. Yetkililer, nedeni henüz belirlenemeyen yangında 6'sı ağır 20 yaralı yaralı olduğunu ve Bulgaristan vatandaşı olan 1'i bebek olmak üzere 4 Türk'ün hayatını kaybettiğini belirtti.

 

Çıkan yangına müdahele eden itfaiye ekipleri, binanın eski ve ahşap yoğunluğu sebebi ile müdahele etmekte zorlandı. Binanın merdivenlerininde alev alması sonucu, bina sakinlerinin kaçış yolları kapandı ve yangının yan binaya sıçradığı aktarıldı.

 

 

Camdan atlarken otomobilin üzerine düştü

Her an şiddetini artıran yangından kurtulmak isteyen ve zamanla yarışan itfaiye ekiplerinin acele ile sokakta bulunan otomobillere rağmen kurduğu atlama minderine atlamaya çalışan biri çocuklu iki kişiden birinin, sokakta bulununan otomobilin üzerine düşerek ağır yaralandığı belirtildi.

Olayla ilgili savcılık inceleme başlattı.

 

Fotoğraf: Solinger-tageblatt.de

Haber:Silayolu com

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz