Kaza, Yıldız ailesinin tatil için gittikleri Muğla Fethiye'den memleketleri Nevşehir'e dönüş yolunda Antalya-Muğla il sınırı arasında bulunan Bekçiler mevkiinde karşı şeritte seyir halde ilerleyen 34 PG 806 plakalı Skoda marka araç söförünün virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yıldız ailesinin içerisinde bulunduğu Almanya GER SY 34 plakalı Audi A6 araca çarpması sonucu meydana geldi.

Kazaya Milletvekilinin Oğlu da Karıştı.

Baba Serdar Yıldız'ın sürücülüğünü yaptığı otomobil, aldığı darbe ile birlikte sol ön tekerleğinin patlaması sonrası karşı şeride geçerek; kazaya sebebiyet veren araç ile aynı yönde seyir halinde olan ve bir millet vekilinin oğlunun kullandığı 09 AFE 407 plakalı Peugeot 407 marka otomobil ile çarpıştı.

Kazada Yıdız ailesinin ön tarafta çocuk koltuğunda oturan oğullarının hava yastığının patlaması sonucu yaralandığı, araçta bulunan anne ve diğer iki çocuğu ile birlikte kazaya karışan diğer iki araçta bulunan yolcuların hafif şekilde yaralandıkları bildirildi.

 

Yaşadıklarını Silayolu.com'a anlatan baba Serdar Yıldız: " Normalde farklı bir yoldan gitmemiz gerekirken navigasyon bizi bu yola yönlendirdi ve sonrasında malesef bu kaza gerçekleşti.Çok şükür ki ufak yaralanmalar ile atlatıldı dahada kötü sonuçlar olabilirdi" diye söyledi.

 

Yoldan Geçen Gurbetçi Vatandaşlar Yardım Etti.

Yaşanan kaza sonrası ilk müdaheleyi olay yerinden geçen diğer gurbetçi vatandaşlar yaptı. Sağlık ekiplerine haber verilmesi sonrası olay yerine Muğla'dan ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Hastahane de Bana Senet İmzalattılar.

Yıldız, ambulans ve sağlık ekibi Muğla'dan geldiği için bizi Muğla'da bir devlet hastanesine götürmek istediler fakat kendisinin bu duruma, mesafenin çok uzak olduğu için itiraz etmesi sonrası Antalya Korkutelin'de bulunan ve acil olarak götürüldükleri Korkuteli Özel Mediyaşam hastanesinde kendilerine sadece MR çekildiğini, bunun dışında hiçbir müdahalede bulunulmadığını söyleyen baba Yıldız: " Normalde yurt dışı sigortalılar da dahil hastaneye acil girişlerde ücret alınmaması gerekiyor fakat biz acil olarak götürüldüğümüz halde bu yapılan işlem sonrası bizden 30 bin lira para talep edildi. Bende bu kadar paramın olmadığını ancak yarısını ödeyebileceğimi söyledikten sonra kalan 15 bin lira için bana senet imzalattılar" dedi.

 

Kaynak ve Fotograf: Silayolu.com