Fransa’da Clermont-Ferrand kentin yaşayan ve aslen Ispartalı olan gurbetçi vatandaş Gökhan Zengin, Türkiye’de trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Antalya-Burdur Karayolu Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Yangına müdaheleye giden Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı İ.D. (46) idaresindeki 15 PF 630 plakalı arazöz ile Gökhan Zengin'in kullandığı 32 LZ 106 plakalı otomobil ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 TLT 921 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan arazöz sürücüsü İ.D. ve beraberinedeki Ö.A (28) F.S.A (23) ile 32 LZ 106 plakalı otomobildeki E.M.Z (15), E.Z (11) ve M.Z (42) sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza yerindeki incelemelerde sürücülerden Gökhan Zengin'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

Kaynak ve Fotoğraf: DHA Haber: Silayolu.com

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak belirtmeden başka platformlarda paylaşılmasının hukiki suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.