Tatilini bitirdikten sonra Türkiye’den dönüş yoluna geçen Hollandalı gurbetçi çift, Ankara Gölbaşı mevkiinde trafik kazası yaptı.

Kaza, Pazartesi günü Ankara Gölbaşı mevkiinde gerçekleşti.Eşi ile birlikte Hollanda'ya doğru yola çıkan Mustafa Duran'nın kullandığı RS-756-S plakalı araç, yağışlı hava şartlarından dolayı şöförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yoldan çıktı.

Kaza sonrası olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri sevk edilirken yaralı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.Gurbetçi vatandaşın kullandığı araç ise kullanılamaz hale geldi.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sıla Yolun’da olan veya yola çıkacak olan tüm gurbetçi vatandaşlarımıza özellikle yağmurlu hava şartlarında daha dikkatli olmalarını, takip mesafelerini korumalarını ve mümkün olduğu kadar hız yapmamaları konusunda tavsiyede bulunuyoruz.

 

Silayolu.com olarak yaralı gurbetçi vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak belirtmeden başka platformlarda paylaşılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.