Bulgaristan'ın Vidin ve Botevgrad kentleri arasında Makreş kavşağından başlayıp Bela'ya kadar devam edecek yeni bir otoyol hizmete açıldı.
Bulgaristan'ın 13,6 km uzunluğundaki Vidin - Botevgrad yolu Makreş kavşağından başlayıp Bela'ya kadar devam ediyor.

Tesisin tamamlanmasının ardından Dimovo şehri ve Bela köyünde artık yoğun trafik olmayacak, bu da bölgede yol güvenliğini artıracak.

Yeni bölüm her iki yönde, orta şeritte ve banklarda olmak üzere iki şeritli bir otoyoldur. Şeritler iki yaz trafik şeridini, bir acil durum şeridini içermektedir ve daha uzunlamasına eğime sahip bazı bölümlerde yavaş hareket eden kamyonlar için bir şerit yapım aşamasında.

36-39 Vidin'iniz. km ve 39-44 Botevgrad'a doğru her kilometreye bir tane var. – s. bölümünde 2 adet kavşak yapıldı. "Makresh" köyü km 36, vb. "Bela" köyü - 46. km. Bunlar aracılığıyla bölgedeki diğer yollarla bağlantılar kuruluyor.


Archar Nehri üzerinde 118 metreden uzun bir köprü, 205 ve 218 metre uzunluğunda iki viyadük, demiryolları dahil yollar ve tarımsal alt ve üst köprüler dahil olmak üzere çeşitli tesisler inşa edildi.

P. viyadüğü P. Sofya – Vidin hattı, davullar vb. "Bela" yolunun kesiştiği kavşağın yanına, gelecekteki otoyolun trafiğini kontrol edecek bir trafik kontrol merkezi de inşa edilecek.