Sılayolu.com Kurucusu ve Sılayolunun öncüsü SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Koç Yine yarından itibaren SılaYoluna revan olacak .

SılaYolu Avrupa Türk Otoobil Kulübü Başkanı Sezai Koç' Bey' e 2024 yılı  Havayolunu ve karayolunu tercih edecekler için Uçak bilet fiyatlarını ve Karayolunu sorduk. 

Sezai Koç ' Sözlerine şöyle başladı.

Enerji fiyatları ve maliyetleri nedeniyle uçak bileti fiyatları bu yılda artış göstermeye devam ediyor. Yaz sezonunda bilet fiyatların takriben 700-800 euro civarlarında olacağı söyleniyor.  Bu yıl yine Avrupa’da yaşayan bir çok vatandaşımız Türkiye'ye seyahat etmeyi planlamaya başladı. Geçtiğimiz yıl 3,5 milyon vatandaşımız senelik izinlerini geçirmek için Türkiye’ye seyahat ettiler.Bu yılda yine Uçak biletlerinin kalabalık aileler için yüksek ve maliyetli olması bekleniyor.

Bu nedenle bir çok vatandaşımız şimdiden seyahat masraflarını hesaplamaya başladılar dedi.

Karayolculuğunu sevmeyenler havayolu ile seyahat etmek daha hızlı ve rahat olduğu için uçmayı tercih ediyorlar. Ancak uçakla seyahat etmek isteyenler biletlerini erken almadılar ise, bu yıl 5 kişilik bir aile kendileri ve çocuklarının biletleri için binlerce euro ödemek zorunda kalacaklar.

Şimdiden bir çok Uçak şirketi el bagaçlarınada ücret istemeye başladılar. Buda haliyle bilet fiyatlarının daha yüksek olmasına neden olacak.

Bu yılda Uçka biletlerinin yüksek fiyatlardan satılması sebebiyle karayoluyla gitmek daha cazip hale gelecek çünkü karayolu ile seyahat etmek uçmaktan daha ekonomik olduğu da ortada.

Karayoluna gelecek olursak diye sözlerine devam eden KOÇ.

Karayolunda seyahat etmek her ne kadar ekonomik de olsa

Sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlarda var.

Karayolculuğanaçıkmadan  önce arabasına bakım yapmayan sürücüler ise arac arızalarında tamirhanelere binlerce euro ödemek zorunda kalıyorlar ve sahte tamirhanelerin kurbanı oluyorlar.

Sizde sahte tamircilerin kurbanı olmak istemiyorsanız bu uyarıları mutlaka dikkate alın.

2019 Yılından bu yana E.T.A EUROTÜRK ASSİST TÜRKİYEYOLYARDIMI ‘ Temel hedefi. Avrupa’lı Türklerin her yıl yaz sezonunda SılaYolu’nda araç arızalarında  gecikmeden yollarına devam etmelerini sağlayarak ve tamir masraflarını azaltarak, müşterilerinin sorunlarını vaktinde çözerek dertsiz tasasız yolculuklarını devam etmelerini sağmak.

E.T.A EuroTürkassist SılaYolunda ve Türkiye’nin 81 ilinde 7/24 sizi yanlız bırakmaz hep sizin yanınızda olur.

Almanya + Avrupa + SılaYolu ve Türkiye’nin 81 ilinde

E.T.A Türkiyeyolyardımı  güvencesi ile Avrupa genelinde ve Türkiye’de yaygın  servis ağı güvencesi ile güven içinde seyahat edin.


Şimdi E.T.A  Türkiyeyolyardımı üyeliğini seçin keyifli seyahatler için 7/24 hizmetimizin keyfini çıkarın:

Hemen Whatsapp üzerinden iletişime geçin yada internet Online satış portalımız üzerinden üye olun size ygun olan Tükiyeyolyardım paketini alın

Rahat ve güvenli yolculk yapmanın tadını çıkarın.

E.T.A EuroTransaasistance
Müşteri Hizmetleri Departmanı
Müşteri Departmanı:+49 (0) 231 62809208
Yol Yardım Whatsapp Hattı:+49 (0) 15147351012

İnternet: www.turkiyeyolyardimi.com

Sezai Koç

Haber SılaYolu.com