Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ülke ve tüm  dünya genelinde sevinç ve  gurur içinde kutlandı.

Silayolu.com ailesi olarak, örf ve âdetlerimizden kopmadan Avrupalı Türk'leri en doğru ve güncel bilgilere ulaşması adına ekip olarak daha öncede olduğu gibi şimdi Cumhuriyetin 100. yılında da aynı şevk ve aşkla devam etmekteyiz.

Gurbetten sılaya kurduğumuz gönül bağıyla birlikte Avrupa'daki gurbetçi vatandaşlarımız için ana vatanımız Türkiye ile yaşadığımız Avrupa ülkeleri arasında köprü olma yolunda taviz vermeden devam etmekte kararlıyız.

Ana vatanımız Türkiye ve içinde bulunduğumuz toplumun büyümesine ve kalkınmasına katkı sağlama kararlılığımızla birlikte her iki toplumun çıkarları adına devam etmekten vazgeçmeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bu yüzyıla damga vurduğu bir sürece tanıklık etmekle birlikte,bu bize Cumhuriyetin 100. yılında geleceğe umutla bakmamızı sağlamaktadır.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen tüm milli,manevi ve insani görevlerimizden ödün vermeden insalık adına hep "Daha İyisi" için çaba sarf edeceğimizi belirterek, Türkiye'nin bu yüzyılda daha iyi yerlere geleceğine inanarak; bu uğurda can veren aziz şehitlerimizi minnetle ve şukranla yâd ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Sezai Koç
Sılayolu.Com Sılayolu Avrupa Türk Otomobil Derneği YKB.