Almanya'da havalar trafiği etkiliyor. Bilet sahiplerinin dikkatine!

Lufthansa, Münih ve Frankfurt uzun ve kısa mesafe uçuşlarını iptal ederken, Deutsche Bahn da uzun mesafe tren seferlerini iptal etti. Alman Hava Durumu Servisi Çarşamba günü Almanya'nın büyük bölümünde kar, buzlu ve kaygan hava uyarısında bulundu. Lufthansa, Münih ve Frankfurt uzun ve kısa mesafe uçuşlarını iptal ederken, Deutsche Bahn da uzun mesafe tren seferlerini iptal etti.

DB uzun mesafe trenlerini iptal ediyor Almanya genelindeki demiryolu yolcuları kısıtlamalara hazırlıklı olmalıdır. Bir sözcü, Deutsche Bahn'ın hava tahminini "yoğun bir şekilde hazırladığını" söyledi. Örneğin, etkilenen bölgelerdeki ekipler hemzemin geçitlerdeki noktaları temizlemek veya trafik güvenliğini sağlamak için hazır durumda. Demiryolu ağı üzerinde stratejik açıdan önemli noktalara temizlik araçları ve ağır lokomotifler sağlanmaktadır.

Demiryolu şirketine göre tüm uzun mesafe tren seferleri Çarşamba günü iptal edildi. İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre, kışın başlaması nedeniyle seyahatini ertelemek isteyenler biletlerini daha sonra kullanabilecek. Paris ile Stuttgart, Paris ile Frankfurt (Main üzerinde) ve Mannheim ile Paris arasındaki ICE uçuşları bugün iptal edildi. Dış hat bileti olan yolcularımız uçuş aksaklıkları nedeniyle Salı günü seyahatlerini erteleyebilirler.

Foto: Pexel.com

Kaynak: Arti49