Vodafone, yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında memleketini ziyaret etmeyi planlayan Türkler için yeni iletişim paketi geliştirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren şirket, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Vodafone, yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında memleketini ziyaret etmeyi planlayan Türkler için yeni iletişim paketi geliştirdi. Bu müşteriler, yeni hat alımına özel 20 GB internet, sınırsız WhatsApp (görüntülü arama özelliği dahil), Telegram ve Facebook Messenger, 750 dakika yurt içi konuşma ve 1 hafta sınırsız Facebook, Instagram, Twitter içeren faturasız "Hoş Geldin" paketiyle Türkiye'deki seyahatleri süresince sevdikleriyle kesintisiz iletişim kuracak. Ayrıca, avantajlı fiyatlarla uluslararası arama ek paketlerinden faydalanabilecek, 3 ve 6 aylık Kolay Paket seçenekleri ile de uzun dönemli paket seçebilecek.

​​​​​​​Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Dışişleri Bakanlığı verilerine göre, 4 milyondan fazlası Avrupa'da olmak üzere 6 milyonu aşkın Türk vatandaşının yurt dışında yaşadığını ve bu vatandaşların en çok yaşadığı ilk üç ülkenin Almanya, Fransa ve Hollanda olarak sıralandığını aktardı.

Yurt dışında yaşayan Türklerin, yaz tatilini geçirmek ve Türkiye'de yaşayan sevdiklerini ziyaret etmek amacıyla en çok temmuz ve ağustos aylarında Türkiye'ye geldiğini bildiren Şahin, şunları kaydetti:

"Ülkemizin hemen hemen tüm bölgelerine ziyaret olurken, yaz tatili için gelen vatandaşlarımız genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerini tercih ediyor. Geldikten sonra da ilk ihtiyaçlarından biri burada kullanabilecekleri bir telefon hattı almak oluyor. Hem Türkiye'deki akrabalarını hem de yurt dışında kalmış olan aile fertlerini rahatça arayabilmek istiyorlar. Vodafone, tüm dünyada bilinen bir marka olarak bu müşterilerimiz için de bir güven kaynağı konumunda. Bu noktadan hareketle bu müşterilerimize özel paket seçeneklerimizle onların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Ayrıca, çekim kalitemiz ve geniş bayi ağımız ile kolay erişilebilirlik ve avantajlı fiyatlar sunuyoruz."

Verilen bilgiye göre, Vodafone'un yurt dışında yaşayan ve Türkiye'yi ziyarete gelen Türkler için sunduğu faturasız paketlerde geçerlilik süresi 28 gün olarak belirlendi. Müşteriler, TC kimlik kartlarıyla yeni hat alabiliyor. Diğer yandan, e-SIM ile fiziksel kart değişikliği yapılmadan kesintisiz iletişim kurulabiliyor.

Yurt dışında yaşayan Türkler, Vodafone'un yeni "Yurt Dışı Kolay" paketinden de yararlanabiliyor. Bu paketle faturasız müşteriler yurt dışında hatlarını kullanabiliyor.

Vodafone'un yurt dışında yaşayan Türklere özel sunduğu paketin detaylarına şirketin web sitesinden ulaşılabiliyor.

Kaynak ve Foto: AA