Fransa’da yaşayan gurbetçi aile, 20 yıl önce Antalya’da satın aldıkları dairesine tatil için gittiklerinde, hayatlarının şokunu yaşadı.

Fransa’da yaşayan Konuk ailesi, yaz aylarını geçirmek üzere Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Çamlık Caddesi’ndeki apartmanda bir daire aldı. Ahmet Konuk, Fransa’dan Antalya’ya geldi. Birinci kattaki evine çıkan Konuk, anahtarıyla kapıyı açamadı. Akrabasının getirdiği yedek anahtarla da kapıyı açamayan Konuk, apartmandan çıkarak bir süre bekledi. Bu sırada bir çiftin binaya girdiğini görünce arkalarından binaya girdi.

 “En az 10 bin Euro zararım var”

Çiftin anahtarla kendi dairesine girdiğini gören Ahmet Konuk, evin kendisine ait olduğunu söyleyip, içeri nasıl girdiklerini sordu. Konuk, ardından polisi arayarak şikayetçi oldu. Ahmet Konuk, kendileriyle 2004 yılında aynı apartmandan yan daireyi satın alan, Fransa’daki akrabasının evinin kapı göbeğini değiştirilip, kiraya verildiğini de öğrenince Aslı- İzzet Ög çiftini arayarak durumdan haberdar etti. Ög çifti haberi alır almaz Antalya’ya gelerek şikayetçi oldu

10 bin TL’ye kiraya vermişler

Konuk’a ait dairede oturan O.V.E.’nin, evi kendisine kiraladığını söylediği H.D., şikayet üzerine polis merkezine getirildi. H.D.’nin, evi 10 bin TL’ye kiraya verip, sözleşme yaptığı öğrenildi. Konuk, “Evimde en az 10 bin Euro zararım var. Evde ne var ne yok kırmışlar, zarar vermişler. Sigorta şirketini de aradım geldiler ve tutanak tuttular” diye konuştu.

 

Kaynak: www.arti33.com

Foto: Hürriyet.com.tr