Özellikle uzaklarda yaşayan sevdikleriniz için Ramazan Bayramı para transferi işlemlerini zamanında gerçekleştirmeniz çok önemlidir. Türkiye’de bu yıl Ramazan Bayramı hafta sonuyla birleştiği için resmi tatil sayısı 5 güne çıktı. Bu nedenle 30 Nisan ve 4 Mayıs arası bankalar kapalı olacak. Ancak “Ramazan Bayramı para transferi nasıl yapılır?” diye endişe etmenize gerek yok. TransferGo aracılığıyla yurt dışı para transferi işlemlerini oldukça kolay ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye’ye para transferi yapılır mı?

Yaklaşık 30 gün süren Ramazan ayı Müslümanlar için son derece kıymetlidir. Ay boyunca çeşitli ibadetler ve ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapılır.

Şeker Bayramı olarak da adlandırılan Ramazan Bayramı 3 gün sürer. Bu yıl hafta sonuyla birleştiği için 2 gün daha uzayan Ramazan Bayramı tatilini hem çocuklar hem de büyükler dört gözle bekliyor. Tatil boyunca aile büyükleri ziyaret edilir ve elleri öpülür. Küçüklere ve gençlere bayram harçlığı verilir. Bu ziyaretler aracılığıyla yakınınızdakileri mutlu ettiniz. Şimdi de eğitim ya da iş için uzakta olan sevdiklerinize TransferGo aracılığıyla harçlık gönderip bayram adetini yerine getirme zamanı.

Türkiye’de resmi tatil olan Ramazan Bayramı ve hafta sonu boyunca bankalar kapalı olur. Online kanallardan tatilde para transferi yapsanız dahi sevdiklerinizin hesabına ancak bayramdan sonraki ilk iş günü yatar. Ancak sizden uzakta olsalar dahi sevdiklerinize bayram sevincini yaşatabilirsiniz. TransferGo aracılığıyla en geç 29 Nisan’da para transfer işlemini yaparsanız bankalar kapanmadan önce onların da bayram harçlıklarına kavuşmalarını sağlayabilirsiniz.

Ramazan Bayramı harçlıkları ne zaman gönderilmeli?

Küçüklerin alacağı harçlıkları bugünden hesaplamaya başladığı Ramazan Bayramına sayılı günler kaldı. Yurt dışındaki sevdikleriniz Ramazan Bayramını sizin kadar keyifli geçirmeyebilir. Ancak göndereceğiniz harçlıklarla onların da bu sevince ortak olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Arefe ve arefeden önceki gün hafta sonu olduğu için bankalar hizmet vermeyecektir. Bayramın ilk günü hafta içi yani 2 Mayıs Pazartesi gününe denk gelse de bayram boyunca bankalar kapalı olacaktır. Online kanallardan tatilde para transferi yapsanız dahi sevdiklerinizin hesabına ancak bayramdan sonraki ilk iş günü yatar. Bu yüzden Ramazan Bayramı harçlıklarını uzaklara göndermek için en geç 29 Nisan’da transfer işlemini tamamlamayı unutmayın. Bu tarihten sonra gönderilen transferler 5 Mayıs tarihinde işleme alınacaktır.

Bankamatik veya kredi kartlarına yurt dışından Türkiye’ye TransferGo uygulamasıyla saniyeler içinde para transferi yapabilirsiniz. Böylece yanlarında olamasanız bile sevdiklerinizin Ramazan Bayramı hediyelerini önceden verebilirsiniz. Üstelik bu işlemi gönderim ücreti ödemeden tamamlayabilirsiniz.

TransferGo uygulamasını kullanarak farklı zamanlarda yurt dışı para transferi yapabilirsiniz. Uygulamaya şimdiden üye olarak Ramazan Bayramı için sevdiklerinize harçlık yollayabilir ve onlara güzel bir bayram hediyesi verebilirsiniz.

 

Tags: Ramazan Bayramı için Türkiye'ye Para Transferi