Günler öncesinden sosyal medya aracılığıyla fırsat indirimi için yayın yapan Türk mobilya mağazası Decor Wonen, indirim günü yaşanan kalabalık, izdiham ve arbede nedeniyle polisi çağırmak zorunda kaldı. 

 

Yılın son günü için indirim kampanyası düzenleyen Decor Wonen, günler öncesinden sosyal medya platformundan duyurusunu yaptı. Den Haag Waldorpstraat  adresindeki outlet mağazasında yapılan kampanyada, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kapının önünde toplanmaya başladı. 

 

Yüzde 70’e varan indirim uygulanacağı ve bütün ürünlerin satılacağı belirtilen kampanya gününde mağazaya akın eden vatandaşlar arasında kavgalar ve itişmeler de yaşandı. 

 

Polis; mağaza sahibinin sabah saatlerinde kalabalık nedeniyle kendilerini haberdar ettiğini ve bu konuda yardım istediğini belirtti. Mağazaya gelen polis ekipleri yaşanan izdiham ve arbede nedeniyle tüm mağazayı boşaltmak zorunda kaldı.

 

Decor Woonen mağazasının içinde bulunduğu Megastores alışveriş merkezinden bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre, mağaza açılmadan 4 saat önce kalabalık artmaya başladı ve huzursuzluk oluştu. Bazı görgü tanıkları biriken kalabalıktakilerin birbirleri ile kavga etmeye başladığını, küfürler ve bağırmaların havada uçuştuğunu ve hatta bazı kişilerin saç saça kavga ettiğini aktardı.

 

Kaynak ve Foto:www.sonhaber.eu