HATAY/ Samandağ ve cevresinde bir çok okul kullanılamaz durumda olduğundan çocuklarımız okullarına gidemiyorlar eğitimlerine devam edemiyorlar. SılaYolu.Com Eğitim Gönülleleri olarak Hatay /Samandağ da Okulllara Okul çadırları kuruluyor çünkü o Çocuklar bizim çocuklarımız. Onlar bizim geleceğimiz.
O Memleket bizim o çocuklar bizim.
Çocuklarımız için çok önemli yaşıtlarıyla ve öğretmenleriyle aynı ortamda onlara uygun materyaller eşliğinde eğitim almak, en temel hakları. Çocuklarımızın eğitimi için gerekli malzeme ve materyalleri temin edebilinmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen sizlerde destek olun.
Amacımız duyarlı ve sorumlu bireyler olarak toplumsal dayanışma ile toplumun kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde birleşmesi ve birlikte hareket ederek, maddi ve manevi yardıma muhtaç kişi ile yardım yapan arasında sevgi ve saygı bağı kurarak çocuklarımızın normal hayata dönmelerine katkı sağlamaktır.
Eğitim gönüllüleri arkadaşlarımız gece gündüz demeden gönüllülük bazında hizmet vermekteler. Sizde bu güzel çocuklarımıza destek olun.
Bu vesileyle vereceğiniz destek ile çocuklarımıza hep birlikte güzel bir Ramazan ayı yaşatabiliriz.
Bağışlarınızı paypal üzeri yapabilirsiniz. veya barkodunu okutarak ta kolay bir şekilde bağış yapabilirsiniz. Allah yardımlarınızı ve bağışlarınızı kabul eylesin.
paypal.me/dtaceu linkine tıklayarak bankanızdan otamatik havale yapabilirsiniz. Yada barkodunu okutarak ta yardımınızı yapabilirsiniz.
Sadaka her türlü belayı korur sizde güzel bir vesileye vesile olun inşaAllah
Sezai Koç SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği. YKB