GMG ve Hasene derneği ortaklığıyla düzenlenen Acil Yardım Kampanyası kapsamında, şu ana kadar 4 milyon Euro'nun üzerinde bağış toplandığı açıklandı.

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) ve Hasene İnsani Yardım Derneği ortaklığıyla Türkiye’deki depremzedeler için 6 Şubat 2023 tarihinde başlatılan Acil Yardım Kampanyası kapsamında şu ana kadar 4 milyon Euro’nun üzerinde yardım toplandığı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, Acil Yardım Kampanyası kapsamında şuana kadar 4 milyon Euro’nun üzerinde yardım toplandığını duyurdu.

4 MİLYON EURO’NUN ÜZERİNDE BAĞIŞ TOPLANDI

Ergün yaptığı açıklamada, “Türkiye’mizde 6 Şubatda meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası İslam Toplumu Milli Görüş teşkilatları ve Hasene derneğimiz olarak başlatmış olduğumuz acil yardım kampanyasına şu ana kadar 4 milyon Euro’nun üzerinde gönüllülerimiz bağışçılarımız destek verdi.” ifadelerini kullandı.

“DUAYA VE DAYANIŞMAYA DEVAM”

Kampanyanın tüm hızıyla devam ettiğinin hatırlatan IGMG Genel Başkanı “Şimdi dayanışma vaktidir. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Duaya ve dayanışmaya devam diyorum.” diye konuştu.

Siz de yardımlarınızı bu linke tıklayarak ulaştırabilirsiniz https://www.hasene.org/bagis/

 

YARDIMLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Türkiye’deki deprem bölgesine Avrupa’dan giden Hasene ve IGMG yardım heyeti son olarak, acil yardımların ilk bölümünü Adana, Osmaniye ve Hatay’ın İskenderun ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı.

Kaynak ve Foto: camiahaber.com