Olay 07/08/2022 tarihinde akşam saat 20:00 sıralarında Uşak' ta meydana geldi.
Uşakta şehir merkezine henüz yeni giriş yapan gurbetçi ailenin aracı 10 dakika içerisinde sular altında kaldı.

Yaşadıklarını silayolu.com' a anlatan Baba : Şehirde seyir halinde ilerlerken çok şidettli yağmur yağıyordu biranda heryerden sular yola gelmeye ve  yükselmeye başladı. Sonrasında yükselen sular arabayı 15-20 metre sonrasında derin bir yere doğru sürükledi. Araba elektronik olduğundan kendini kilitledi. Çok şiddetli suların gelmesiyle 2-3 dakika içerisinde arabanın içerisine direksiyona kadar su doldu.

Yaşadıklarını anlatmaya devam eden Baba:
Eşimi vatandaşlarımızın yardımıyla pencereden çıkardılar. Ben son ana kadar bekledim belki arabayı kurtara bilirim düşüncesiyle
lakin ne çare bende çıkmak zorunda kaldım, yapabileceğim sadece dışardan seyretmek oldu

ADAC yardımcı olmadı.

ADAC ' ı aradım üç saat görüşme yaptım
ama  ADAC plus üyeliğim olmasına rağmen  Uşak' ta ahtapot kurtarma çekici olmadığı için yardım edemediler. Sadece bana yaptıkları teklifleri ya 7 günlük araç kiralama, ya dönüş bileti, yada üç gün konaklama ücretlerinin karşılanabileceği söylendi.

Kendi imkânlarımızla aracımızı çıkardık.

" Akşam saat 20:00 sularında suya gömülen aracımılarını gece 01:00 de kendi imkânlarıyla ve Polislerin çabası sonucu özel bir çekiciyle "  ancak kurtarabildiklerini aktaran Baba; yaşadığımız bu olayın tek teselli ise çok şükür canımıza birşey olmamasıydı diye sözlerine son verdi.

Bizde silayolu.com ailesi olarak gurbetçi ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.