E.T.A EUROTÜRKASSİST YILIN EN İYİ  EN PROFESYONEL YOL YARDIM HİZMETİ VEREN ŞİRKETLER KATEGORİSiNDE PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Her yıl düzenlenen " Altınyıldız Ödülleri " ödül töreninde E.T.A Eurotürkasisst yılın en iyi profosyonel yol yardım hizmeti veren şirket seçildi.

E.T.A. Yönetim kurulu başkanı Sn. Sezai Koç :
Bugün onurluyuz gururluyuz. Birileri tarafından farkedilmek, 26 yıl çalışmamamızın karşılığında Altın Yıldız Ödülünü almak benim için onur ve gurur verici. Bu akşam daha çok nice başarılı projeleri gerçekleştirmem gerektiğini anladım. Rahmetli Sakıp Sabancı ne demişti ? Çalışmak çalışmak çalışmak. Rahmetli Sakıp Sabancıyı da burdan yad edelim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.  Evet bende Avrupalı Türklere en iyi hizmeti ve kusursuz yol yardım Assistans hizmeti  verebilmek için 26 yıl çalıştım. Bu tabii çok kolay olmadı. Her başarılı erkeğin arkasında bir Kadın vardır. Benimde hep yanımda eşim Nuran hanım oldu. Hiçbir zaman beni yanlız bırakmadı bana inandı. Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum. Senin hakkını ödeyemem .

Tabii bu kurumun ardında görünmeyen kusursuz hizmet veren kahramanlarda var, ekip arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısı, sizleri seviyorum.

Ve son olarak E.T.A EuroTürkAssist Avrupalı Türklerin Yol Yardımı olarak kurumumuzu böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için Altın Yıldız Ödülleri yöneticilerine çok teşekkürler.

31.08.2022 Sezai Koç.
E.T.A EuroTürkassist Avrupalı Türklerin Yol Yardımı. Bizimle Yolda Kalmazsınız. Yer: İstanbul Sancaktepe palas.