2024 Sıla Yolu heyecanı bir çok gurbetçimizi şimdiden sarmaya başladı.Avrupalı gurbetçi vatandaşlarımız tarafından, Silayolu.com sosyal medya hesaplarına iletilen sorular arasında; " Online Vinyeteleri (VIGNETTE) güvenli olarak hangi internet sitelerinden satın alabiliriz? " sorusu öncelikli olarak sorulmaktadır.

Bizlerde 2024 yılında Sıla Yoluna çıkmak için sabırsızlanan gurbetçi vatandaşlarımızın seyahatlerini kolaylaştırmak, izin sezonunda yoğunluğu maruz kalmamaları ve zaman kaybı yaşamamaları adına Dijital Vinyetleri online almalarını tavsiye ediyor ve bu adresleri siz değerli okurlarımız ve takipçilerimizle paylaşıyoruz.

 

Dijital Online Vinyet Adresleri

 

Avusturya 

https://www.asfinag.at/

Avusturya için şahıs üzerine online alınan vinyetler, 18 gün sonra geçerlidir. Ayrıca Avusturya tünelleri için geçiş ücretleri nakit veya kart ile yol üzerinde talep edilmektedir.

 
Bulgaristan 
https://web.bgtoll.bg/

Çekya 
https://edalnice.cz/
https://digitale-vignette-online.cz/de

 

Macaristan 
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/hu/belepes

 

Romanya
https://www.roviniete.ro/ro/

 

Slovenya
https://evinjeta.dars.si/

 

Slovakya
https://eznamka.sk/de

 

Avusturya,Bulgaristan,Macaristan ülkeleri için toplu olarak
https://www.tolltickets.com/ adreslerinden temin edebilirsiniz.

 

Online satın almak istemeyenler, ülkelere giriş yapıldıktan hemen sonra en kısa sürede satış yapılan VIGNETTE yazan alanlardan veya akaryakıt istasyonlarınden temin etmelidirler.

Güzergâh üzerinde tercih edilebilecek olan Sırbistan,Yunanistan,Makedonya ve Hırvatistan ülkerinde Vinyet yoktur. Otobanda gişelerde nakit veya kart ile ödeme alınmaktadır. Haber: Silayolu.com
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.